GjithË SHËRBIMET Në një vend 30 vite EksPERIENCË në Stomatologji MË SHUMË STAF PROFESIONAL I ARSIMUAR DHE TRAJNUAR
Zbuloni TANI
Zgjidhni skuadrën tonë
TURIZMI DENTAR
Eksploroni Shqipërinë, ndërsa kurseni në Shërbimet Dentare
JU MIREPRESIM
Per impiante, proteza, ortodonci dhe cdo sherbim tjeter
PLANIFIKONI TAKIMIN TUAJ
Hapat e procesit të turizmit dentar
 1. Kontaktoni
  Komunikoni me ne
 2. Planifikimi
  Lini Takimin
 3. Booking
  Prenoto Hotelin, Bli Biletën
 4. Udhëto
  Ju mirëpresim në Aeroport
 5. Shijo
  Shijo buzëqeshjen dhe pushimet
background
NA PYESNI
Kërkoni një Preventiv Falas, plotësoni formularin më poshtë.


  FAQS
  Pyetje & Përgjigje
  • Çfarë shërbimesh dentare ofrojmë?

   TurkDental në Fier, Shqipëri është një Poliklinikë, që do të thotë se ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve dentare, implantet, protezat, ortodoncinë etj …
   Një staf i madh me dentist të specializuar dhe me përvojë do të shërbejë për kthimin e buzëqeshjes tuaj në gjendje të përsosur.

  • MATERIALE TË ÇERTIFIKUARA

   Ne përdorim vetëm materiale të çertifikuara, me Standarte CE dhe cilësinë më të lartë. Pacienti mund të zgjedhë nga një larmi zgjedhjesh në materiale të çertifikuara të cilat mund të përdorë, nga porcelani te zirkoniumi dhe një shumëllojshmëri protezash, e krijuar në Dent Izmir, pjesë e Grupit tonë të Kompanive.

   Shfletoni për më shumë.

  • Akomodimi

   Ju mund të gjeni dhe rezervoni vetë me Booking, duke qenë të lirë të zgjidhni se ku të qëndroni, ose të na kërkoni hotele partnere të cilët ofrojnë një çmim më të mirë dhe më të lirë falë partneritetit tonë.

  • Transporti

   Transport nga aeroporti në hotel, nga hoteli në klinikë dhe anasjelltas. Në varësi të kërkesave dhe renditjes së përcaktuar në komunikimin tonë, mund të përfshihet një transport në plazh dhe në vendin arkeologjik.

  • Bëhuni gati të kurseni para

   Shqipëria dhe veçanërisht TurkDental ofron çmimet më të lira në evropë dhe rajon, kështu që bëhuni gati të kurseni para ndërsa merrni shërbime dentare dhe të argëtoheni në Plazhet, Malet dhe vendet e bukura të Shqipërisë.

  Back to top of page
  Chat with us